Descriere
Cutit pentru paine, marca Miyabi, cu lama de 24 cm, rezistenta la socuri.
Caracteristici:
- Lama simetrica din otel ultra-dur MicroCarbide FC61 imbracata in 48 straturi de otel inoxidabil;
- Lama Honbazuke ultra-ascutita (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice cutitelor japoneze);
- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;
- Lama calita prin proces criogenic FRIODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate;
- Maner din lemn de pakka;
- Duritate Rockwell de aproximativ 61 HRC;
- Se recomanda doar spalarea manuala;
- Fabricat manual in Seki, Japonia.
Conceput la standarde exigente, MIYABI continua sa depuna eforturi catre perfectiune cu MIYABI Kaizen Collection. "Kaizen” cuvant japonez pentru "imbunatatire” sau "schimbare in bine” este un mod de viata. Aceasta serie combina cea mai recenta tehnologie cu un design modern si secole de arta la fabricarea cutitelor.