Supele și ciorbele fac parte din cultura noastră gastronomică, deci polonicele trebuie să apară în trusa de bază a oricărei bucătării românești. Asigură-te că ai în bucătărie cel puțin un polonic de supă și un polonic pentru sos. Acesta din urmă are o formă specială pentru a permite turnarea ușoară a sosurilor peste preparate.
Orice polonic trebuie să aibă bune proprietăți termorezistente, de aceea îți recomandăm să alegi polonice din nylon, poliamidă sau plastic rezistent la temperaturi înalte. Aceste polonice pot fi folosite cu încredere și în vasele cu înveliș antiadeziv, fără teama că le vei zgâria. Pe de altă parte, polonicul din inox este alegerea cea mai elegantă, ideal pentru a servi ciorbele, tocănițele și sosurile.
Explorează oferta KitchenShop și poți găsi chiar și polonice profesionale multifuncționale, cu sită inclusă, sau polonice cu baza plată pentru a turna și a întinde sosul de roșii peste aluatul de pizza.