Tigăile grill pentru aragaz nu țin cont de capriciile vremii și îți oferă oricând mâncăruri pe cât de gustoase, pe atât de nutritive și sănătoase.
Tigăile grill se pricep de minune să recreeze experiența unui grătar, acesta fiin probabil și motivul popularității lor. Tigaia sau tava grill pentru aragaz are crestături care imită modelul unui grătar tradițional. Astfel oferă mâncărurilor acele urme irezistibile care fac furori atât pe carne, cât și pe legume sau fructe.
Atunci când îți dorești o mâncare bună, preparată pe repede înainte sau atunci când circumstanțele nu îți permit un grătar în aer liber, grillul pentru aragaz devine cel mai bun prieten al bucătarului. Preparate pe tigaia grill, alimentele capătă un aspect deosebit și o aromă irezistibilă care poate fi egalată doar de un grătar cu jar. Deși carnea este considerată a fi regina grătarelor, poți folosi o tigaie grill și pentru a rumeni la perfecție pește, legume, fructe sau chiar pizza și mămăligă.
Tigăile grill pentru aragaz sau plită sunt disponibile într-o varietate de materiale, fiecare cu propriile beneficii. Poți astfel să alegi grătarul pentru aragaz care ți se potrivește cel mai bine.
O tigaie din fontă gătește alimentele repede și uniform și menține temperatura timp îndelungat. În ciuda greutății ei destul de mari, este considerată una dintre cele mai bune tigăi din bucătărie. Extraordinar de durabilă, tigaia din fontă dezvoltă în timp un înveliș natural antiaderent. Tigăile din aluminiu oferă un strat antiadeziv care împiedică lipirea alimentelor și facilitează curățarea după folosire. Tigăile din oțel și oțel carbon au o rezistență sporită, în timp ce plăcile grill din marmură sunt un adevărat răsfăț în orice bucătărie.
Nu uita să acorzi atenție și mânerului unei tigăi grill pentru aragaz. Un mâner detașabil sau unul cu rezistență termică ridicată se poate dovedi de ajutor în cazul în care vrei să pui friptura la cuptor după ce i-ai oferit un aspect de grill apetisant.