• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Cum se prepară mămăliga: Trucuri și secrete pentru a obține o rețetă impecabilă
Cum se prepară mămăliga: Trucuri și secrete pentru a obține o rețetă impecabilă

„Hai să punem de-o mămăligă” se-aude în bucătăriile românești de când lumea și pământul cultivat cu porumb. Așa expresie frumoasă rar ne-a fost dat să auzim, poate și pentru că ne lasă gura apă la gândul unei mămăligi proaspăt luate de pe foc, servită lângă sarmale, ciulama, tochitură sau o cantitate generoasă de smântână și brânză românească.

Dacă ești în asentimentul nostru și vrei să devii expert în cea mai bună și mai cremoasă mămăligă, citește mai departe pentru a afla cele mai importante aspecte despre cum se prepară mămăliga corect și ușor.

Piept de pui la grătar: secrete pentru un pui fraged și delicios
Piept de pui la grătar: secrete pentru un pui fraged și delicios

Propaganda împotriva pieptului de pui la grătar continuă. Există încă mulți oameni care consideră acest preparat ca fiind o mâncare fadă, potrivită doar pentru dietele de slăbire și cele medicale. Dar stați! Noi, pasionații de gătit, îi contrazicem cu vehemență și demonstrăm, prin câteva trucuri grozave, că oricine poate găti piept de pui fraged și delicios.

În cele ce urmează, îți arătăm cum să faci piept de pui la grătar suculent, chiar și în sezonul rece, în propria bucătărie, și care sunt cele mai gustoase marinade care frăgezesc pieptul și îl fac bun și aromat.

Cum să alegi un aparat de cafea potrivit pentru tine: Sfaturi și recomandări utile
Cum să alegi un aparat de cafea potrivit pentru tine: Sfaturi și recomandări utile

Cafeaua nu mai înseamnă de mult doar o metodă de a ține la distanță somnul sau de a ne energiza dimineața. Pentru iubitorii acestei băuturi, momentul cafelei este unul special, indiferent că are loc acasă în pijamale, la o oră la care mulți dorm, sau într-un context social, alături de prieteni sau colegi.

Și noi, la KitchenShop, iubim cafeaua, de aceea ne face o deosebită plăcere ca astăzi să îți povestim despre cum alegem un aparat de cafea potrivit pentru bucătăria și nevoile fiecăruia.

Ce înseamnă fine dining și de ce merită să experimentezi acest concept?
Ce înseamnă fine dining și de ce merită să experimentezi acest concept?

Conceptul de fine dining reprezintă apogeul experiențelor culinare, o ocazie memorabilă, în cadrul căreia fiecare detaliu este bine gândit și pus în practică. De la calitatea superioară a ingredientelor și până la prezentarea artistică a mâncărurilor, fine dining-ul te introduce într-o lume a rafinamentului și a excelenței gastronomice. Te invităm să descoperi mai multe în cele ce urmează!

Idei de deserturi rapide cu ajutorul friteuzei cu aer cald
Idei de deserturi rapide cu ajutorul friteuzei cu aer cald

Deserturile sunt acele mici plăceri care ne fac viața mai dulce și momentele petrecute în familie sau cu prietenii cu adevărat speciale. Dar ce faci atunci când ai poftă de ceva bun și nu vrei să petreci ore întregi în bucătărie? Friteuza cu aer cald este soluția perfectă pentru a prepara deserturi rapide și delicioase, fără să faci compromisuri în ceea ce privește gustul sau calitatea. În acest articol, îți vom prezenta câteva idei de deserturi rapide pe care le poți prepara folosind friteuza cu aer cald!

Cele mai gustoase și apetisante garnituri pentru preparatele din pește
Cele mai gustoase și apetisante garnituri pentru preparatele din pește

Preparatele pe bază de pește sunt sănătoase și oferă o gamă largă de arome și texturi. Totuși, secretul unei mese reușite nu constă doar în modul de preparare al peștelui, ci și în alegerea garniturii potrivite. Aceasta poate să completeze și să intensifice gustul cărnii, creând un echilibru perfect în farfurie. Pentru a te ajuta să obții preparate pline de savoare, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva garnituri apetisante, care să-ți servească drept sursă de inspirație pentru rețetele pe bază de pește!

Importanța materialelor non-toxice în ustensilele de bucătărie
Importanța materialelor non-toxice în ustensilele de bucătărie

Atunci când gătești acasă, păstrezi vii tradițiile culinare și ai grijă de întreaga familie. Totuși, dacă iubești să-i surprinzi pe cei dragi cu preparate pline de savoare, este important să fii conștient și de materialele din care sunt fabricate vasele și ustensilele cu care lucrezi. Materialele non-toxice protejează sănătatea, dar contribuie și la un mediu sigur și sustenabil. Noi te vom ghida către cele mai potrivite opțiuni în rândurile ce urmează!

5 modalități de a-ți transforma bucătăria într-una eco-friendly
5 modalități de a-ți transforma bucătăria într-una eco-friendly

Vrei ca locuința ta să fie mai prietenoasă cu mediul înconjurător, dar să ofere și beneficii pe termen lung întregii familii? Adoptarea unor practici sustenabile în bucătărie poate reduce consumul de resurse și poate crea un mediu de gătit mai sănătos. În cele ce urmează îți vom prezenta cinci metode eficiente prin care vei reuși să îți transformi bucătăria într-un spațiu mai prietenos cu natura. Iată ce ar trebui să știi!

Cum să faci cele mai gustoase brioșe: Sfaturi utile de care să ții cont
Cum să faci cele mai gustoase brioșe: Sfaturi utile de care să ții cont

Miniaturile sunt întotdeauna mai simpatice decât lucrurile mari, deci asta ar putea fi o explicație pentru care toată lumea iubește brioșele. Aceste mici torturi pot fi preparate în fel și chip, pentru orice ocazie și orice pofticios: de la brioșe sănătoase și hrănitoare pentru micul-dejun până la brioșe ispititoare și decadente servite la petreceri și ocazii speciale.

Dacă vrei să devii expert în brioșe, citește articolul nostru pentru a afla cum să faci brioșe gustoase și ce trucuri să aplici ca să le păstrezi prospețimea (în cazul improbabil în care îți rămân și pentru a doua zi).

Trucuri și tehnici pentru a evita lipirea mâncării de oale
Trucuri și tehnici pentru a evita lipirea mâncării de oale

E bine să ai lipici la mâncare bună, dar nu e bine când oalele tale au lipici la mâncare de orice fel. Ca atunci când vrei să prepari o omletă delicioasă și constați cu stupoare că tigaia ta nu vrea să-i mai dea drumul. “Frustrant” e puțin spus.

Tocmai de aceea tratăm astăzi subiectul vaselor de gătit care rămân curate și alunecoase chiar și după ce le folosești. De ce se poate lipi mâncarea de o tigaie, cum alegi oalele și tigăile care nu lipesc și ce trucuri poți aplica pentru a asigura o suprafață antiaderentă – vei afla toate acestea în rândurile care urmează.