Un accesoriu indispensabil și emblematic pentru lumea culinară, telul este inamicul numărul 1 al nesuferitelor cocoloașe. Mămăligă, ouă bătute, creme fine, aluaturi subțiri de clătite și waffles, sosuri, maioneze și chiar bezea - micul tel este de mare ajutor în bucătărie.
Cele mai des întâlnite teluri sunt cele cu formă tradițională, ca de pară, și cele în formă de inel. Ambele sunt o opțiune potrivită pentru a încorpora aer în compozițiile culinare și a-ți asigura rezultate fine și omogene.
Pe lângă telul din inox și telul din silicon, rezistente la temperaturi înalte, îți punem la dispoziție și mixere manuale cu manivelă - o combinație inedită între telul clasic și mixerele electrice de mână. Aspectul retro este un mare plus pentru bucătarii care pun accentul pe design.
Nu ezita să ai în sertarul cu ustensile un tel de rezervă. Nu știi niciodată când ai nevoie să faci o mămăligă sau un aluat pentru clătite și telul tău este în mașina de spălat vase sau poate chiar s-a ascuns în cutia cu jucării a micilor năzdrăvani ai casei.