Descriere
Cutit japonez Sujihiki, pentru feliat, marca Miyabi, cu lama speciala de 24 cm, rezistenta la coroziune si socuri.
Asemenea oricarui alt cutit MIYABI, un cutit Sujihiki se remarca prin frumusete si prin lama extrem de ascutita. Lama sa de 24 cm este lunga si ingusta si este ideala pentru a taia, fileta sau fasona orice tip de carne sau peste.
Se foloseste pentru prepararea sashimi, sushi si pentru fileuri fine de peste si de fructe de mare.
Caracteristici:
- Lama cutitelor este formata din 101 straturi;
- Lama simetrica din otel special dur MC63 (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat) imbracata in 101 straturi de otel inoxidabil cu design similar lamelor de Damask;
- Lama calita prin proces criogenic CRYODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate;
- Lama simetrica Honbazuke cu margini ultra-ascutite asigura maximul de precizie in taiere;
- Manerul ergonomic japonez, in forma literei ''D'', asigura o manevrare extrem de usoara si confortabila, permitand o miscare controlata si echilibrata.