Descriere
Daca doriti un desert elegant si fin direct din bucataria franceza, puteti incerca delicatul blat de biscuiti Joconde. Acest tip de biscuit este, de fapt, un pandispan pufos, dar foarte subtire si foarte aromat datorita fainii de migdale ce este necesara in prepararea acestuia. Numele de Joconde vine desigur de la celebra Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci. Acest tip de blat este utilizat in pregatirea tortului Opera, o emblema a cofetariei frantuzesti.
Rama are o inaltime de 3 mm, aceasta fiind inaltimea ideala pentru a crea acest blat de biscuiti delicat. Materialul este un tip de inox de inalta calitate ce nu oxideaza cand este expus la temperaturi joase. Acesta are grosimea de 4 mm ceea ce ii confera produsului un grad de rezistenta optima a produsului impotriva deformarilor.
Cu toate acestea, rama este foarte flexibila pentru a elibera cu usurinta biscuitii din stransoarea acesteia si, de asemenea, ea revine la forma sa originara.
Rama poate fi introdusa fara probleme in frigider sau congelator si in cuptorul traditional. Curatarea setului se poate face si in masina de spalat vase.
Dimensiuni: 61 x 41 x 0,3 cm (lungime x latime x inaltime).